29ste editie 1992 - 2020

Dr. Juchheim


Dr. Juchheim - Stand 208

Dr. Juchheim – methode

De Dr. De Juchheim-methode is een synthese van natuurlijke actieve ingrediënten en state-of-the-art hightech wetenschap. De componenten zijn exact op elkaar afgestemd en volgens eigen procedures verwerkt. Het resultaat: zichtbare onmiddellijke en langetermijn effecten. Iedereen kan deze resultaten thuis bereiken zonder dure of professionele cosmetische zorg.

In de 35 jaar ervaring van Dr. Juchheim heeft hij er altijd op gestaan ​​de huidige technologie te combineren met traditionele geneeskunst uit verre landen. Dus gebruikte hij de traditionele Indiase Ayurvedische leer lang voordat het algemeen bekend werd in de Westerse wereld. Tijdens zijn reizen door India, Azië en Afrika bestudeerde hij de fascinerende effecten van buitenlandse medicinale planten en begon hij uitgebreid onderzoek.

Het werk van Dr. Jürgen Juchheim is holistisch: de actieve ingrediënten van effectcosmetica, die zijn naam dragen, moeten op dezelfde manier op elkaar worden afgestemd als instrumenten in een orkest om optimaal te kunnen werken. Zelfs kleine veranderingen in concentraties kunnen tot verschillende effecten leiden. Iedereen die het effect met eigen ogen ziet, ervaart meteen dat de grens tussen wetenschap en kunst hier wordt overschreden.

Een belangrijke vooruitgang in cosmetica is de algemene erkenning dat plantaardige ingrediënten met lipofiele proporties dieper in de huid doordringen en daar effectief worden.
Dr. Juchheim werd geïnspireerd door het ingenieuze idee om deze “slipfactoren” te combineren met activerende en circulatiebevorderende actieve ingrediënten.

Tegenwoordig neemt hij dit “3D-effect” op in de anti-cellulitisverzorging ByeByeCellulite®. De eerste applicatietests toonden al het verbluffende, niet-mogelijke effect. Al na de eerste toepassing is de cellulitis zichtbaar verminderd. Na 4 weken kon een vermindering van de omtrek van de dijen tot 4 centimeter worden gemeten. De vrouwelijke testpersonen zijn onder de indruk van het blijvende resultaat en zijn tevreden over het mooie, zichtbaar verbeterde uiterlijk.

nl_NLDutch
nl_NLDutch