29ste editie 1992 - 2020

Body Mind Release


Body Mind Release - Stand 603

Helpt jou gericht de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken

Mensen kunnen in het dagelijkse leven een enorme variëteit aan fysieke, mentale en sociale klachten en problemen ervaren. Een deel van deze klachten zijn tijdelijk en verdwijnen vanzelf. Echter bij een serieuze hulpvraag blijken de geboden behandelingen en therapieën niet altijd te voldoen. Deze zijn vaak symptoomgericht of leren ons – anders – omgaan met. De oorzaak wordt dan kennelijk niet voldoende aangepakt. Wat dan wel?

Wist jij dat het overgrote deel van onze levensklachten direct of indirect veroorzaakt wordt door beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten? Dit is waar Body Mind Release over gaat. BMR helpt je namelijk de innerlijke oorzaak van levensklachten gericht en bewezen effectief aan te pakken.

Jouw ballast bepaalt hoe jij je voelt, denkt en handelt
De ballast die je bij je draagt, bepaalt voor 95% hoe je je voelt, denkt, gedraagt, handelt en in het leven staat. Verkrampende gevoelens bepalen direct de mate van stress en spanning die je ervaart in bepaalde situaties. Beperkende overtuigingen bepalen jouw keuzes en of iets wel of niet lukt in jouw leven. Deze ballast kleurt de bril waarmee je naar jezelf, een ander en het leven kijkt. Volgens onderzoek van celbioloog Dr. Bruce Lipton bepaalt jouw ballast welke (ook erfelijke) ziekten zich zouden kunnen ontwikkelen.

Niet alleen onze ballast heeft zo een enorm belastend effect op ons leven. Positieve gevoelens zoals zelfvertrouwen, doel, vastberadenheid, succes, geluk, welvaart, vreugde, passie, eigenwaarde, zelfrespect en geluk kun je zomaar verliezen door vervelende of traumatische gebeurtenissen in jouw leven.

Jouw ballast in kaart gebracht
Binnen de BMR heeft Hans de Waard de mogelijke innerlijke oorzaak van al onze levensklachten volledig in kaart gebracht. Op deze wijze weten wij waar de ballast in theorie zou kunnen zitten en dus ook hoe deze jouw gevoel, denken, reageren en handelen beïnvloedt. Wij kunnen dit gericht voor jou uittesten.

Zelf ballast leren loslaten en positieve terughalen
Vervolgens leren wij jou hoe jij deze ballast zelfstandig en effectief kunt loslaten en positieve gevoelens weer kunt terughalen. Wij praten niet over problemen, leren niet omgaan met en zoeken de oorzaak niet buiten onszelf. Wij geloven in zelfverantwoordelijkheid en het daadwerkelijk aanpakken van de innerlijke oorzaak van levensklachten.

Breed inzetbaar en bewezen effectief
BMR is zeer breed inzetbaar. Loslaten met de BMR-methode geeft jong en oud snel innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Deze methodiek is uitstekend te combineren met complementaire reguliere en alternatieve behandelingsvormen.

Lezing Zaal Datum Tijdstip

Helpt jou gericht de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken

Hans de Waard
Wilgenzaal Zaterdag 16 november 2019 14:00 - 14:50

Helpt jou gericht de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aan te pakken

Hans de Waard
Wilgenzaal Zondag 17 november 2019 14:00 - 14:50