29ste editie 1992 - 2021

Bloesem Remedies Nederland


Bloesem Remedies Nederland - Stand 236

Bloesem Remedies: verfijnde natuur-geneeswijze

Bloesem Remedies, een zeer verfijnde natuur-geneeswijze, gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal b.v. een voortdurende angst de levens-kracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Bloesemremedies zijn katalysators, die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is b.v. een angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De bloesem remedies duwen niet de angst weg maar helpen ons de weg te wijzen en het inzicht te geven hoe men zijn/-haar moed weer kan ontwikkelen. Nadat men het evenwicht van de geest weer in balans heeft gebracht kan eventueel ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen.

Sinds 1986 is Bloesem Remedies Nederland uw vertrouwde adres voor bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten. Informeer bij ons naar de 10-daagse bloesemtherapie opleiding die in het voorjaar van 2020 begint.
Een bewustzijnsweg met bloesemremedies, spiegels, de transformatie van uw cliënten door uw eigen groei. Accreditatie SNRO, VNT, VBAG en BATC.

Wilt u op de hoogte blijven van cursussen en aanbiedingen, schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief op www.bloesemremedies.com. Er staat een 2,5-daagse basiscursus gezichtsdiagnose celzouten en een 10-daagse therapeuten opleiding celzouttherapie gepland voor 2021. Kijkt u voor meer informatie op onze website www.bloesemremedies.com/workshops.

Adler gewreven celzouten, niet geschud. Zonder magnesiumstearaat en de Sonnenmineral celzouten in poeder, met de hand verwreven, met diverse mengsels. Tijdens de Internationaal Therapeut beurs tegen inkoopprijs.

Primavera: Tijdens de beurs ontvangt u een aantrekkelijke korting op essentiële oliën en biologische, natuurlijke gezichts- en lichaamverzorging.