28ste editie 1992 - 2019

Bloesem Remedies Nederland


Terug naar persoonlijke pagina

Bloesem Remedies Nederland - Stand nr. volgt

Bloesem Remedies: verfijnde natuur-geneeswijze

Bloesem Remedies, een zeer verfijnde natuur-geneeswijze, gemaakt van de bloesems van wilde of biologisch geteelde planten, bomen of struiken. De remedies worden gebruikt voor gemoedsgesteldheden of emoties die uit evenwicht zijn geraakt. Zo zal b.v. een voortdurende angst de levens-kracht en vitaliteit van de persoon aantasten. Bloesem remedies zijn katalysators, die ons helpen met het verkrijgen van inzicht in ons bewustzijn. Zo is b.v. een angst, geen angst, maar het ontbreken van moed. De bloesem remedies duwen niet de angst weg maar helpen ons de weg te wijzen en het inzicht te geven hoe men zijn/-haar moed weer kan ontwikkelen. Nadat men het evenwicht van de geest weer in balans heeft gebracht kan eventueel ook het lichaam zichzelf weer op natuurlijke wijze herstellen.

Sinds 1986 is Bloesem Remedies Nederland uw vertrouwde adres voor bloesemremedies, essentiële oliën en celzouten. Informeer bij ons naar De 10-daagse bloesemtherapie opleiding die in het voorjaar van 2017 begint.
Een bewustzijnsweg met bloesemremedies, spiegels, de transformatie van uw cliënten door uw eigen groei. Accreditatie SNRO, VNT, VBAG en BATC.

Wilt u op de hoogte blijven van cursussen en aanbiedingen, schrijft u zich dan in op onze nieuwsbrief op www.bloesemremedies.com. Er komt nog: 2,5-daagse basiscursus gezichtsdiagnose celzouten.

Adler gewreven celzouten, niet geschud. Zonder magnesiumstearaat en de Sonnenmineral celzouten in poeder, met de hand verwreven, met diverse mengsels. Tijdens de Internationaal Therapeut beurs tegen inkoopprijs.

Primavera: Tijdens de beurs ontvangt u een aantrekkelijke korting op oliën en biologische, natuurlijke cosmetica.