29ste editie 1992 - 2022

ZECHSAL pure magnesium


Magnesium uit de zuiverste bron ter wereld

Zechsal is de magnesiumspecialist. Ze gebruikt voor al haar producten de meest pure en opneembare vormen van magnesium.

Aan de basis staat het natuurlijke magnesium uit de unieke Zechstein bron. Zechsal biedt een reeks van producten waarbij het magnesium uit deze oeroude bron door de huid wordt opgenomen. Dit zijn onder meer badkristallen, olie, gels, verzorgings-, sport- en speciaalproducten.

Daarnaast biedt Zechsal orale vormen van magnesium. Puur, zonder vulmiddelen en eenvoudig zelf te doseren. Om het effect van magnesium te versterken, heeft Zechsal enkele aanvullende producten in haar assortiment, de zogenaamde‚ additionals‘. Ontdek zelf wat Zechsal aan jouw praktijk kan toevoegen.

Nieuwsgierig? Kijk op www.zechsal.nl. Daar kun je je eigen account aanmaken en Zechsal met groothandelskorting bestellen. We leveren gratis foldermateriaal, achtergrondinformatie en posters mee.Zechsal MCM gel, ideaal voor in je praktijk!

Veel mensen hebben last van hun gewrichten. Dit heeft vele mogelijke oorzaken: van reumatische artritis tot overgangsklachten, van artrose tot een kneuzing.

Wat is eraan te doen?
Met de Zechsal MCM gel is verbetering mogelijk op een natuurlijke manier. MCM staat voor magnesium, chondroïtine en MSM. Dankzij de unieke combinatie van ingrediënten met bewezen werking geeft de gel gerichte ondersteuning bij het functioneren van gewrichten.

Of het nu gaat om tijdelijke of chronische gewrichtsklachten, MCM gel zorgt ervoor dat gewrichten én de spieren eromheen soepel blijven. En dat op een natuurlijke manier, zonder het gebruik van pijnstillers.

  • Met 15% pure magnesium
  • Natuurlijke ondersteuning van de gewrichten
  • Pakt ontstekingen aan en verlicht de pijn
  • Zorgt voor ontspanning van de spieren
  • Bevat OptiMSM, chondroïtine en gember

Gewaardeerd door Zechsal klanten met een 9,2. Vele therapeuten zijn je al voorgegaan. Ze gebruiken het tijdens het masseren, het maken van pakkingen of adviseren het voor thuisgebruik.

Nu eenmalig te bestellen bij Zechsal met…..

10% extra korting en 10 gratis proefzakjes

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.