29ste editie 1992 - 2021

Welkin Kinesiologie


Welkin Kinesiologie | scholing & webshop

Welkin Kinesiologie biedt een beroepsopleiding Kinesiologie op HBO-niveau en therapeutische producten in een webshop.

Beroepsopleiding Psychosomatisch Kinesioloog
Deze driejarige deeltijdopleiding leidt op tot Psychosomatisch Kinesioloog op HBO-niveau. Je kunt daarna aan de slag in je eigen praktijk als zelfstandig zorgprofessional. Een Psychosomatisch Kinesioloog werkt holistisch en gebruikt de spiertest om op zoek te gaan naar de oorzaak van de onbalans/klacht. Met behulp van diverse technieken activeer je het zelfherstellend vermogen van de cliënt en met coachende technieken weet je de cliënt te begeleiden naar herstel.

De opleiding start twee keer per jaar in september en februari. De opleiding bestaat uit theorie- en praktijklessen. De theorielessen volg je als voorbereiding op de praktijklessen thuis via een online leeromgeving. Iedere vier weken volg je de praktijklessen in een kleine groep van maximaal 16 personen op vrijdag en zaterdag in Driebergen.
www.welkinkinesiologiecollege.nl

Therapeutische producten
In onze webshop bieden we producten aan die onmisbaar zijn in de (kinesiologie)praktijk, zoals bloesemremedies, testsets, kaartensets, boeken, essentiële oliën en frequentiechips.
www.welkinkinesiologiewebshop.nlAanbieding
Oracle of the essences kaartenset
 

Speciaal voor bezoekers van de website internationaaltherapeut.nl hebben we  t/m 31 december een beursaanbieding.

Je koopt dan een Oracle kaartenset van essentiële oliën voor € 20,- (normale prijs € 29,50). Iedere (Engelstalige) kaart heeft een link met een essentiële olie.

Op de kaart staat een aantal woorden die inzicht kunnen geven en het begeleidende boekje beschrijft de essentie van de kaart en van de olie.
De kaartenset kan los gebruikt worden of in combinatie met het gebruik van essentiële oliën.

Tot en met 31 december a.s. van € 29,50 ….. voor

€ 20,-

Meer info: klik hier

 

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.