29ste editie 1992 - 2022

Verbond Van Energetisch Therapeuten (VVET)


Holistische benadering, samenwerking met reguliere gezondheidszorg

De VVET (Verbond Van Energetisch Therapeuten) is een beroepsvereniging voor energetisch therapeuten, de VVBET (Verbond Van Beroepsbeoefenaren Energetische Therapie) is een stichting voor alle beroepsbeoefenaren van energetische therapie.

Ben jij energetisch therapeut die staat voor je vak en wil je je aansluiten bij een beroepsorganisatie die je belangen behartigt, de samenwerking bevordert en de kwaliteit en eigenheid van de aangesloten therapeuten waarborgt? Wil je met andere energetisch therapeuten je expertise laten zien en bijdragen aan integrale gezondheidszorg in samenwerking met reguliere en complementaire zorg?

De stichting Energetische Therapie maakt zich sterk voor alle vormen van energetische therapie, ongeacht richting, merknaam of vorm. Stichting Energetische Therapie maakt zich sterk voor onderzoek naar energetische therapie in de breedste zin van het woord door het verzamelen van bestaande onderzoeken, het doen van onderzoek, het werven en toewijzen van voldoende fondsen.
Of ben je geïnteresseerd in wat energetische therapie is en wil je daar meer over weten? Bezoek onze website of neem contact op.