29ste editie 1992 - 2022

VoedingGezond


Kom in balans met voedinggezond

VoedingGezond begeleidt haar cliënten op het gebied van gezondheid door middel van gezonde voeding, testen en natuurlijke suppletie in combinatie met een gezond beweeg- en leefpatroon.

Wat uw doelen ook zijn; van afvallen tot meer energie of het oplossen van diverse klachten als burn-out, darmklachten, etc, bij VoedingGezond krijgt u alle tools die u nodig heeft om een gezond voedingspatroon en gezonde lifestyle te realiseren.

Bij VoedingGezond wordt er veel waarde gehecht aan wetenschappelijk onderzoek. Alle voedingsadviezen, balanstest en suppletie zijn dan ook evidence en test-based.

” Chronische ontsteking is een langzame, geruisloze verstoring die er altijd is en je lichaam van binnenuit ondermijnt. Je voelt het niet. Je kunt er niet op worden getest. Toch is chronische ontsteking nu een actueel medisch thema geworden. Het is de onderliggende oorzaak voor heel veel ziekten.” (Women’s health, december 2012).

Wilt u weten of u ook in de gevarenzone zit? Lees meer bij de aanbieding.Actie: laaggradige ontstekingen

We hebben een cadeautje voor u in de vorm van een mooie aanbieding! Koop tot 1 januari 2021 het actiepakket inclusief test, product en persoonlijk (online) advies en krijg inzicht of hetgeen u eet bijdraagt aan de basis van een goede gezondheid.

van € 196,- voor….

€ 59,-

Wilt u ook weten of u in de gevarenzone zit? En of hetgeen u eet bijdraagt aan de basis van een goede gezondheid? Doe dan nu de test!

Meer info? Klik hier.

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.