29ste editie 1992 - 2022

VNCP


Weet wat je wilt, geef nooit op en blijf altijd geloven in je doel

VNCP staat voor Van Nugteren Coaching & Projectbegeleiding. Peter van Nugteren is met VNCP begonnen om zijn ervaringen met de aan hem gestelde diagnose MS door te geven en mensen te helpen die eveneens kampen met deze aandoening.
Hijzelf: “Ik leef sinds mijn 17e met de diagnose MS en heb ik inmiddels aardig wat levenservaring. Ik ben gedreven en een doorzetter. Ook zoek ik alles tot in detail uit. Ik weet hoe het voelt om geen kwaliteit van leven te hebben. Leven in onzekerheid, je eigen lichaam die je in de steek laat. Maar hoe bouw je opnieuw op?
Mijn levensdoel is om mensen met een auto immuunziekte te ondersteunen bij het bereiken van een normaal en volwaardig leven.”
Lees hier meer over op de website van VNCP: klik hier.

Vind in jezelf de kracht en stuur je wil van slachtoffer zijn naar die van winnaar

Wat doe je als de moed je in de schoenen zakt, de fundering onder je voeten verdwijnt? Je beroofd wordt van je dromen..  Verlamd bent..  Je wereld ophoudt met bestaan? Vind in jezelf de kracht en stuur je wil van de slachtoffer zijn naar die van de winnaar. Hier begint de weg van genezing. Waar je je aandacht op richt groeit. Het verhaal wat jij je over jezelf verteld en je overtuigingen, bepalen de omstandigheden die je aantrekt in je leven. Hierdoor is het belangrijk dat je leert hoe je de weg vind die je gaat helpen.