29ste editie 1992 - 2022

Vitals Voedingssupplementen


Vitals Voedingssupplementen: elke dag beter

Vitals Voedingssupplementen levert specialistische en hoogwaardige voedingssupplementen en deelt kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen om op natuurlijke wijze gezond te worden of te blijven. We helpen iedereen graag op weg naar een optimale gezondheid. In ons assortiment staan de dosering, opneembaarheid en werkzaamheid van de ingrediƫnten centraal. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten ligt het accent altijd op de onderbouwing van het beoogde effect. Deze onderbouwing vormt een cruciaal onderdeel van de kennis die wij ter beschikking stellen. Met onze deskundigheid en vanuit onze zelfstandige en onafhankelijke positie zijn wij in staat om grondstoffen en leveranciers te selecteren die aan onze strenge normen voldoen.

Elke dag beter
Maar Vitals staat ook nog voor iets anders. Ambitie. De ambitie om voorop te lopen. Om steeds betere, effectievere supplementen aan te bieden. Met doseringen volgens de laatste inzichten. Om bij toevoegingen aan het assortiment altijd het vizier te richten op veelbelovende vernieuwingen met een degelijke onderbouwing. En de ambitie om continu betere informatie te ontwikkelen rondom het gebruik van onze producten. Duidelijker, uitgebreider, overzichtelijker. Dit ideaal is natuurlijk nooit voltooid. Het wordt elke dag beter. Net als iedereen die onze producten gebruikt. Vandaar onze leus. Vitals Elke dag beter. Vergezeld van de opkomende zon waarmee elke dag wordt ingeluid als ons logo.Nieuwe klant worden van Vitals?

Vitals ondersteunt professionals die beroepsmatig voedingssupplementen voorschijven of verkopen met uitgebreide informatie en een uitstekende service.

Voor deze professionals bestaat de mogelijkheid om een zakelijk account aan te maken bij Vitals. De voordelen van een zakelijk account bekijken? Klik dan hier.