29ste editie 1992 - 2021

Versapers


Versapers Slowjuicers en Vacuüm Blenders

Versapers is fabrikant van Slow Juicers en Vacuüm Blenders. We presenteren u een revolutionair betere manier van zelf sap maken. De Versapers serie bestaat inmiddels uit 5 modellen en 1 model van de Vacublend, ieder van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.

De beste manier van sap maken is door het zelf te rustig persen, zo behoud je de vitamines, mineralen, enzymen en de pure smaak! De Versapers maakt sap van alle soorten fruit, groenten en kruiden met een hoge opbrengst. Geschikt voor gebruik thuis of op de zaak. De Vacublend maakt een heerlijke smoothie door dit in het luchtledige te blenden, ook zo behoudt u meer smaak, kleur en krijgt u een beter drinkbare smoothie.

Versapers maakt gezond aantrekkelijk.Versapers 5G: de ultieme Slowjuicer

De Versapers 5G is de ultieme Slowjuicer. De nieuwste uit de collectie van Versapers en voorzien van vele nieuwe verbeteringen. De Versapers 5G heeft een krachtige, fluisterstille motor en is gemaakt van hoogwaardige, duurzame materialen (100% BPA-vrij). Het sterk verbeterde persvat met “Indirect Drive” en de effectieve sapstop zorgen ervoor dat u geen sap op uw keukenblad terug gaat vinden. De nieuwe innovaties maken ook het schoonmaken nog makkelijker. Samen met de extra accessoires is de Versapers 5G onze beste en meest complete Slowjuicer die we ooit hebben gemaakt. In een handomdraai maak je gezond, fluweelzacht sap uit allerlei soorten groenten, fruit, noten en kruiden.

Het Versapers 5G pakket is inclusief:

  • Citrus pers, voor het snel persen van citrusfruit en granaatappels.
  • IJszeef voor het maken van sorbetijs van zacht bevroren vruchten.
  • Droogrekje voor het opbergen van de topset.
  • Sapkan/pulpkan en receptenboekje.

Als speciale aanbieding krijgt u nu 10% korting en een GRATIS KomKom Mes.
Kijk voor aanbiedingen van andere modellen op klik hier

Normaal: € 469,-

Aanbieding

€ 422,00 + GRATIS KomKom Mes

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.