29ste editie 1992 - 2022

VBAG


Dé beroepsvereniging voor de integrale therapeut

“Professionaliteit, meesterschap en gedreven door passie!”

Sta jij voor kwaliteit? Ben jij meester in je eigen vak? Heb jij oog voor ieder mens met zijn eigen unieke eigenschappen en kwaliteiten? Dan nodigen we je graag uit om je aan te sluiten
bij VBAG. Als beroepsvereniging zorgen wij ervoor dat je de complete ondersteuning krijgt om het beste uit jezelf te halen, zodat je op een professionele en authentieke wijze je vak
kan uitoefenen.

VBAG is met meer dan 1400 leden de grootste beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van integrale geneeswijzen. Het is hét keurmerk voor de integrale therapeut, die staat voor professionaliteit, meesterschap en passie.All-inclusive lidmaatschap
Alle verplichte randvoorwaarden zijn opgenomen in het lidmaatschap, zodat je als therapeut zorgeloos je vak kan uitoefenen. 

Lidmaatschap met uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
In vergelijking met andere beroepsverenigingen is VBAG één van de goedkoopste beroepsverenigingen.

Vergoedingen door de meeste zorgverzekeraars
VBAG wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars erkend.

Opleiders
 VBAG heeft 30 aangesloten scholingsaanbieders waar we direct mee samenwerken en afstemmen. Samen met hen creëren we jaarlijks inspiratie- en educatiemomenten voor jou als therapeut.

Moderne website & social media
Door middel van o.a. weblogs en aanwezigheid op social media zetten wij al onze therapeuten in het licht, zodat jij steeds makkelijker te vinden bent voor de consument.

Wij vinden het ook onze taak dat ieder mens bekend is met en toegang heeft tot de beste integrale gezondheid. Als één van de weinige beroepsverenigingen hebben we een website speciaal gericht op de consument. Hierop kan je niet alleen informatie vinden over de verschillende integrale therapievormen, maar ook over al onze VBAG-therapeuten. Én de consument kan direct een afspraak maken met een VBAG-therapeut in de buurt.

Goed geïnformeerd
Je wordt maandelijks op de hoogte gehouden van de belangrijkste ontwikkelingen via nieuwsbrieven en bij actuele ontwikkelingen direct geïnformeerd. Daarnaast hebben we twee afgesloten FB-pagina’s waar je onderling met VBAG-therapeuten van gedachten kan wisselen. Ook tijdens de periodieke bijeenkomsten die we organiseren, kun je van collega’s leren en samen groeien. VBAG bestaat niet alleen vóór onze leden, maar zeker ook dóór onze leden.

Voel je welkom bij VBAG!