29ste editie 1992 - 2021

Vaud


Zwitserse precisie supplementen en vitamines

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van kwalitatief hoogwaardige vitaminen en voedingssupplementen. Duurzaamheid en integriteit staat bij ons hoog in het vaandel om de Zwitserse kwaliteit te waarborgen.

Vaud is een firma die 20 jaar geleden haar kennis heeft omgezet in een bedrijf omtrent voedingsstoffen. Inmiddels is Vaud gegroeid naar een samenwerking met acht verschillende artsen en specialisten om zo de kennis van nu om te zetten in voedingssupplementen en vitamines voor het menselijk lichaam. Met de Zwitserse deskundigheid die onze kennis verbindt, ontstaan er verschillende natuurlijke producten.

Wat is Vaud?
Vaud is van origine een kanton in het westen van Zwitserland met als hoofdstad Lausanne. Hier zijn de voedingssupplementen en vitaminen van Vaud ontstaan. Vanuit dit kanton, grenzend aan de Franse grens, is de kennis over voeding en vitamines in combinatie met de Zwitserse souplesse omgezet in een medisch en transparant bedrijf.

30 jaar geleden bevatte onze voeding 80% meer voedingsstoffen dan nu. Om deze behoeften van ons menselijk lichaam toch op aan stabiel niveau te houden, zijn wij genoodzaakt om deze toe te voegen met voedingssupplementen en vitamines. Op deze manier zorgen wij ervoor dat het menselijk lichaam zichzelf kan weren tegen bacteriën en ziektekiemen van buitenaf.

Waarom is Vaud uniek?
De voedingssupplementen en vitamines van Vaud zijn uniek doordat zij eenmaal aangekomen in het maag-darmkanaal langzaam uiteen vallen. Hierdoor komen de vitaminen en mineralen gefaseerd uit de tablet of capsule vrij. Op deze wijze worden er gedurende uren (dag en nacht) een constante hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het lichaam afgegeven.Op zoek naar kwaliteit vitamines en supplementen?

Bent u op zoek naar kwalitatieve vitamines en supplementen? Bekijk dan onze website www.vaud.nl en u ziet al onze producten.

Met de kortingscode – BEURS21 – ontvangt u een aantrekkelijke korting van maar liefst…..

20%

Zakelijk partner worden?
Neem contact op en ontdek wat Vaud voor uw bedrijf kan betekenen.

 

 

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.