29ste editie 1992 - 2022

Uitgeverij Elikser


Boeken over yoga, hooggevoeligheid en gezondheid

Uitgeverij Elikser is op Internationaal Therapeut vertegenwoordigd met haar boeken over yoga, hooggevoeligheid, gezondheid en bewust leven.

Een van de nieuwe uitgaven die wij presenteren is het Handboek Past-life-therapie Suriname, geschreven door Dr. Ronald van der Maesen en Cecilia Manichand-Potinoor.

Past Life Therapie of transpersoonlijke regressietherapie wordt in Suriname al ruim twintig jaar gepraktiseerd, tot grote tevredenheid van honderden cliënten. Dit boek doet daar verslag van en geeft hulpverleners, maar ook mensen met chronische lichamelijke en psychische klachten of met relatie- en functioneringsproblemen, inzicht in de mogelijkheden die deze therapie biedt. Zoals de naam aangeeft, worden de oorzaken van die klachten en problemen niet alleen in het huidig leven, maar ook in vorige levens gezocht en gevonden. Dit maakt deze therapie uniek en biedt echte zorg op maat.

Van internationaal bekend yoga-deskundige Remo Rittiner zijn  twee boeken gepubliceerd. In 2017 verscheen het boek Herstelmethode nadi-spiertherapie. Rittiner heeft zijn eigen therapie ontwikkeld:  de NMT (Nadi Muskel Therapie) en uitgebreid beschreven in dit boek. Het is  een holistische therapie, gestoeld op ruime en brede ervaring in zowel westerse als oosterse geneeskunst. In gerichte yogatherapie-oefeningen worden in verschillende stappen de fascie, de gewrichten, de spieren en de nadi’s gestimuleerd en losgemaakt, gericht op de triggerpoints. De therapie geeft bijzonder goede resultaten. Het boek is voorzien van duidelijke medische tekeningen. Van Rittiner verscheen tevens Het grote yogatherapieboek.

Verder publiceerde Elikser drie boeken van Antoine van Staveren, deskundige op het gebied van hooggevoeligheid en van kindercoach Jacqueline Verhaegh het boek “Ik zie ik zie wat jij niet ziet”, met tips voor hooggevoelige kinderen.Werken aan je gezondheid is in deze tijden belangrijker dan ooit

Wil je eindelijk eens de strijd met je rookverslaving aangaan? Heb je last van angstgevoelens? Wil je een paar kilootjes kwijt? Wil je je stress beter beheersen?
Maak vrijblijvend een afspraak met hypnotherapeut Joop Fenstra. Tijdens een gratis intakegesprek kun je laten testen of je gevoelig bent voor hypnose en overleggen of en hoe je probleem kan worden aangepakt.
Werken aan je gezondheid is in deze tijden belangrijker dan ooit!

Aanbieding:
Als je na het intakegesprek een sessie boekt met hypnotherapeut Joop Fenstra krijg je zijn boek
Zelfhypnose … je kunt het zelf doen (t.w.v. € 15,50)

CADEAU

Link naar het boek: klik hier

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.