29ste editie 1992 - 2022

Trikomzap


De Diamond Shield Zappers van Trikomzap

Met onze Diamond Shield Zappers – de meest geavanceerde Zappers op de markt – worden frequenties aan het lichaam toegevoerd middels een zwakke elektrische stroom met polsbandjes, handelektroden of plakelektroden.

Indien de juiste frequentie wordt gebruikt, is een zapper in staat om vele ziekteverwekkers, zoals parasieten, bacteriën en virussen te doden. Daarnaast is het mogelijk om orgaansystemen en het meridiaansysteem te ondersteunen, waardoor vele ziektebeelden en aandoeningen kunnen worden behandeld. Hoe groter het frequentiebereik en de regelbare spanning of stroomsterkte, hoe groter de behandelmogelijkheden.

Het basisprincipe van de Zapper is frequentietherapie, een methode die o.a door Dr. Royal Raymond Rife al in de jaren ’30 van de vorige eeuw is ontwikkeld. Deze methode houdt in dat elke ziekteverwekker te behandelen is met zijn eigen frequenties: de resonantiefrequentie.

Het programma bevat 3 modellen, de standaard zapper, de Crystal zapper en de Professional zapper waarmee zelf programma’s kunnen worden geprogrammeerd. Alle modellen hebben 15 standaard programma’s en aanvullend zijn losse chipkaarten per aandoening leverbaar.

Kijk voor meer informatie op onze website.