29ste editie 1992 - 2022

Total Health Academy


Mensen breed en diepgaand te informeren

Missie
De kwaliteit van leven van mensen op een ontspannen, professionele, prettige en duurzame wijze bevorderen waarbij vitaliteit, gezondheid en fit blijven hoog in ons vaandel staan.

Visie
Total Health streeft ernaar om mensen breed en diepgaand te informeren, te voorzien van handvatten die op een kwalitatief hoog niveau liggen om de missie te kunnen vervullen. Daarbij staat het holistische principe van de mens centraal.

Total Health slaat een brug tussen de authentieke Chinese en de moderne Westerse filosofieën en de daarbij behorende passende therapievormen en streeft ernaar daar waar mogelijk dit te combineren tot een werkbaar geheel.

Deze unieke werkwijze zorgt voor een dieper inzicht op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied en geeft  een enorme uitbreiding aan effectieve behandelmogelijkheden voor nu en in de toekomst.

Total Health heeft daarbij de visie dat mensen worden opgeleid en begeleid om te kunnen werken  vanuit passie, bezieling en hun innerlijke drive.

Total Health heeft op basis van deze missie en visie een unieke leer- & werkmethode ontwikkeld waarbij op basis van theorie en praktijk een andere kijk op gezondheid gaat ontstaan en innerlijke rust en het geluksgevoel zal toenemen.

Total Health winter webinars
Positief, relaxed en gezond de winter door

Deze winter je kennis vergroten met Total Health Online Academy? Volg één of meerdere geaccrediteerde webinars bij dé online academy.
In de maanden januari en februari 2021 geven we 8 interessante en vooral leuke webinars met uiteenlopende onderwerpen.

Deze Webinars zijn voor iedereen die graag op een praktische manier direct toepasbare kennis wil vergaren over verschillende onderwerpen, zoals kruiden, Chinese geneeskunde en nog veel meer. Vanuit huis kun je elke woensdag om 20.00 uur een nieuw webinar volgen.

Zo helpt Total Health Online Academy je deze winter met je persoonlijke ontwikkeling en bouw je als mens en therapeut aan een mooiere toekomst voor jezelf en je cliënten.

6 januari 2021 – om 20.00
Ontmoet je gidsen
Gegeven door: Sandra Hendriks

13 januari 2021 – om 20.00
De verschillende lagen van ontgiften – detoxen in de huidige tijd
Gegeven door: Trudy Vlot

20 januari 2021 – om 20.00
5 elementenleer en westerse kruiden – wat een plant te vertellen heeft
Gegeven door: Carstien Nijeboer

27 januari 2021 – om 20.00
I Tjing- het boek der veranderingen – de structuur van het bewustzijn
Gegeven door: Frank Roosen

3 februari 2021 – om 20.00
Chinese voedingsleer: stress verminderen
Gegeven door: Dolf Chin See Chong

10 februari 2021 – om 20.00
Face reading & liefde – het gezicht onthult je liefdesvoorkeuren
Gegeven door: Mieke Fraussen

17 februari 2021 – om 20.00
Leefstijlgeneeskunde: Care & Cure
Gegeven door: Ard Pisa

24 februari 2021 – om 20.00
Effectief therapeutschap – in 3 eenvoudige stappen
Gegeven door: Laura van Loon

Kosten
Per webinar € 24,50 incl. certificaat (na inlevering zelfreflectie opdracht). Je krijgt een persoonlijke kijk link een uur voorafgaande aan het webinar.

Accreditatie
Is bij diverse beroepsverenigingen geaccrediteerd (zie per webinar).

Certificaat van deelname
Het certificaat van deelname wordt op naam verstuurd na inlevering van de opdracht. De opdracht bestaat uit een zelfreflectie. De link naar de zelfreflectie wordt aan het einde van het webinar gedeeld en gemaild.

Zie voor meer informatie en inschrijvingen: klik hier