29ste editie 1992 - 2022

Susan Brouwer – Personal Webdesign


Complete websites voor coaches, therapeuten en dienstverleners

Susan Brouwer heeft jarenlang als succesvol coach gewerkt en weet daardoor precies wat er nodig is om een website in te zetten voor meer klanten en omzet. Haar slogan is: “Ik bouw jouw website terwijl jij je klanten helpt”.

Zijzelf zegt: “Ik krijg er ontzettend veel energie van om het beste in ondernemer en bedrijf naar boven te halen en te vertalen naar een professionele website met een fantastische uitstraling. Met mijn commerciële achtergrond en acht jaar ervaring als spiritueel coach ben ik een gedreven bruggenbouwer geworden. Ik help mijn klanten om de mooiste en beste versie van zichzelf in de wereld neer te zetten met een professionele online presentatie van zichzelf en hun bedrijf. De producten en diensten vertalen we middels rakende teksten en goodlooking foto’s in een pakkend verhaal waar de doelgroep warm voor loopt.”

Is jouw website toe aan een flinke upgrade?

Gratis Website Make-over programma.

Een nieuwe website is een flinke investering dus het is goed voor te stellen dat je het eerst zelf nog even wil proberen. Susan Brouwer wil je graag verder helpen en daarom heeft zij een handig werkboek voor je klaar gezet om eens grondig je eigen website onder handen te nemen. Een praktisch werkboek van 22 pagina’s boordevol opdrachten in pdf die je digitaal kan invullen of kan uitprinten. Bij elke stap ook een video met extra uitleg om alles optimaal te kunnen toepassen op jouw website.

Klik hier voor meer info.