29ste editie 1992 - 2022

Step Flex


Meer dan alleen steun: wij geven uw voet vorm 

Onze zolen zijn anders dan de gebruikelijke zolen. Een podoloog maakt per persoon steunzolen op maat naar de stand van de voeten. Bij Step Flex moeten de voeten zich aanpassen aan de stand van de steunzool. Deze zolen worden per persoon aangemeten, op de breedte- en lengtematen van uw voeten. Doordat de steunzolen verend zijn, worden uw voetspieren continu getraind. Ze helpen klachten verminderen bij verschillende (voet-)aandoeningen, zoals hielspoor, lage rugpijn en doorgezakte voeten.
Tevens passen onze steunzolen in 90% van uw schoenen omdat ze slechts een gedeelte van de schoen opvullen.

De zolen van Step Flex zijn in 1974 ontwikkeld met als doel de stand van de voet van de drager te verbeteren. Dit ter aanvulling van het enkel ondersteunen van de voet. De unieke vorm van onze steunzolen vermindert pijn en ongemakken bij voetklachten, knieklachten, heupklachten en rugklachten. De verende werking traint uw voetspieren en vormt uw voet langzaam naar een ideale stand. Het duurzame materiaal zorgt voor een levensduur van 10 tot 15 jaar. Hierdoor bent u verzekerd van langdurig gebruiksplezier.Hoe de steunzolen van Step Flex het verschil maken

Ons concept is anders dan de gebruikelijke zolen in de podologie. Een podoloog maakt steunzolen op maat naar de stand van de voeten. Bij Step Flex moeten de voeten zich aanpassen aan de stand van de steunzool. Deze zolen worden per persoon aangemeten, op de breedte- en lengtematen van uw voeten. Doordat de steunzolen verend zijn, worden uw voetspieren continu getraind. Tevens passen onze steunzolen in 90% van uw schoenen omdat ze slechts een gedeelte van de schoen opvullen. Ze helpen klachten verminderen bij verschillende (voet-)aandoeningen, zoals hielspoor, lage rugpijn en doorgezakte voeten.

Pak die kans en test onze zolen gratis uit!


Video’s
Kom hier meer te weten over doorgezakte voeten: klik hier

En kijk dit filmpje voor hielklachten: klik hier

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.