29ste editie 1992 - 2022

Soma Natural Products


Fyto-Micromineralen Levenselixer®

Soma Natural Products presenteert Rocky Mountain Fyto-Micromineralen Levenselixer®

Fyto-Micromineralen Levenselixer® is een vloeibaar extract dat waardevolle mineralen bevat afkomstig uit een pre-historisch oerwoud, gelegen in de zuidelijke Rocky Mountains, die miljoenen jaren geleden door lava bedekt werd. In die tijd bezat de aardbodem nog een overvloed aan mineralen en sporenelementen. Met behulp van een geavanceerde extractie-methode wordt een hoogwaardig aftreksel verkregen met minstens 80 mineralen en sporenelementen van plantaardige oorsprong met een hoge biologische beschikbaarheid en uitmuntende zuiverheid.

Het geheim van deze colloïdale mineralen zit in hun bijzondere structuur, verankerd in een natuurlijk plantaardige verbinding, de organische draagstof voor de sporenelementen. Hierin ligt de voornaamste verklaring voor de fenomenale absorptie van deze mineralen door de darmwand en de verwerking door de lichaamscellen. Mineralen in een anorganische verbinding zoals in marine sedimenten, steen- of celzouten en mineraalwater hebben dit voordeel niet. Deze worden slechts zeer ontoereikend geabsorbeerd en vormen eerder een belasting voor het lichaam, omdat ze door de cellen moeilijk worden verwerkt met opeenhoping in de lichaamsweefsels tot gevolg.

De Micromineralen van plantaardige oorsprong uit de Rocky Mountains zijn als een geschenk van de natuur en kunnen van grote waarde zijn in deze tijd, waarin gewassen afkomstig van mineraalarme landbouwgrond een bedreiging vormen voor onze gezondheid.

Phyto Microminerals Primal Essence – het geheime ingrediënten

Al onze voedingssupplementen en vitamines zijn verrijkt met de Phyto Micromineral Primal Essence. Het is een vloeibaar extract met waardevolle colloïdale mineralen en sporenelementen uit de prehistorische jungle van de Rocky Mountains. Door middel van een innovatieve extractiemethode wordt de originele essentie van de phyto-micromineralen verkregen met ten minste 70 mineralen en sporenelementen van plantaardige oorsprong. Al onze voedingssupplementen worden gekenmerkt door een optimale biologische beschikbaarheid en een hoge mate van zuiverheid. Omdat de Phyto Micromineral Primal Essence uit 100% pure plantenmineralen bestaat, zijn onze producten natuurlijke supplementen.

Wisselende speciale aanbiedingen
Bij Rocky Mountain Minerals hebben we een breed assortiment aan voedingssupplementen. Hier vindt u bioactieve enzympreparaten, vitamines en mineralen met veel gekatalyseerde voedingsstoffen. We bieden onze klanten tijdelijk een speciale korting op geselecteerde producten. Bekijk nu onze aanbiedingen op deze pagina en bestel de supplementen verrijkt met de Phyto Micromineral Oer-Essentie met korting.