29ste editie 1992 - 2022

Selnature Keltisch zeezout


Selnature, where salt meets passion!

Selnature, dé specialist in Keltisch zeezout en andere 100% natuurlijke en pure wereldzouten. Het is jouw leverancier voor consumenten , zakelijke klanten en professionals zoals therapeuten en chef koks.

Bij Selnature vind je alle verschillende soorten van het Keltisch zeezout en andere wereldzouten. Vanzelfsprekend hebben we ook een ruim assortiment met artikelen van, voor en met deze wereldse zouten speciaal voor jou geselecteerd. Sinds vorig jaar hebben we ook een ruim assortiment met schitterende Himalaya Zoutlampen.

Mede door het ruime aanbod, en dat Selnature rechtstreeks zonder tussenkomst van andere partijen alle producten zelf importeert, is het mogelijk aanzienlijk lagere prijzen te bieden, dit in tegenstelling tot de vele andere (web) aanbieders. Selnature weet zich mede hierdoor duidelijk te onderscheiden. Naast het aanbieden van vele natuurlijke zouten van over de hele wereld ontwikkeld Selnature regelmatig nieuwe producten.  Zo zijn onze unieke bad- en scrubzouten voor het hele gezin populair. Ook onze bijbehorende accessoires en chocolade met ons zout erin verwerkt genieten enorme bekendheid.