29ste editie 1992 - 2022

13 grootmoedersremedies – 7 grootvadersremedies, Remedies voor een nieuw tijdperk


13 grootmoedersremedies - 7 grootvadersremedies, Remedies voor een nieuw tijdperk
0416 391634
info@13grandmothersremedies.com
https://www.13grandmothersremedies.com
Facebook Remedies voor een nieuw tijdperk

13 Grootmoedersremedies, 7 Grootvadersremedies
remedies voor een Nieuw tijdperk en 13chakra’s remedies

Marianne Lucardie is energetisch therapeut met jarenlange ervaring. Zij heeft de remedies van de 13 Grootmoeders en de 7 Grootvaders ontwikkeld. Deze remedies helpen om het vrouwelijke aspect weer te integreren in het leven, zodat er meer evenwicht komt tussen het mannelijk en het vrouwelijke.
De remedies geven het ruggensteuntje dat nodig is om de stap naar het onbekende aan te durven. Hierdoor kan men vanuit het hart gaan leven en in harmonie met de kosmos komen. Deze sprays hebben een zeer hoge frequentie en helpen om op ieder niveau deze Nieuwetijds-energie te laten doordringen. De Remedies voor een Nieuw tijdperk zijn van een nog hoger frequentie niveau. En sinds enige tijd kunnen we remedies aanbieden voor de 13 Chakra’s.
Alle door Marianne ontwikkelde remedies kunnen meehelpen om andere remedies op een hoger niveau te tillen.

Yoga voor de 13 Chakra’s

Vorig jaar is het boek “Yoga voor de 13 chakra’s” uitgekomen.
In dit 131 pagina’s tellende boek wordt uitgelegd hoe het nu zit met die 13 chakra’s en worden er voor elk chakra 6 bestaande houdingen (asana’s) besproken: 3 voor YIN YOGA en 3 voor HATHA YOGA. In totaal dus 78 asana’s. Voor elke houding staat een duidelijke foto én wordt er beschreven wat je moet doen om in deze houding te komen. Bij dit boek ontvang je ruim een half uur bijpassende muziek op 432 Hz.

Het boek is  te bestellen op: klik hier