29ste editie 1992 - 2021

13 grootmoedersremedies – 7 grootvadersremedies, Remedies voor een nieuw tijdperk


13 grootmoedersremedies - 7 grootvadersremedies, Remedies voor een nieuw tijdperk
0416 391634
info@13grandmothersremedies.com
https://www.13grandmothersremedies.com
Facebook Remedies voor een nieuw tijdperk

13 Grootmoedersremedies, 7 Grootvadersremedies
remedies voor een Nieuw tijdperk en 13chakra’s remedies

Marianne Lucardie is energetisch therapeut met jarenlange ervaring. Zij heeft de remedies van de 13 Grootmoeders en de 7 Grootvaders ontwikkeld. Deze remedies helpen om het vrouwelijke aspect weer te integreren in het leven, zodat er meer evenwicht komt tussen het mannelijk en het vrouwelijke.
De remedies geven het ruggensteuntje dat nodig is om de stap naar het onbekende aan te durven. Hierdoor kan men vanuit het hart gaan leven en in harmonie met de kosmos komen. Deze sprays hebben een zeer hoge frequentie en helpen om op ieder niveau deze Nieuwetijds-energie te laten doordringen. De Remedies voor een Nieuw tijdperk zijn van een nog hoger frequentie niveau. En sinds enige tijd kunnen we remedies aanbieden voor de 13 Chakra’s.
Alle door Marianne ontwikkelde remedies kunnen meehelpen om andere remedies op een hoger niveau te tillen.

Yoga voor de 13 Chakra’s

Afgelopen voorjaar is het boek “Yoga voor de 13 chakra’s” uitgekomen.
In dit 131 pagina’s tellende boek wordt uitgelegd hoe het nu zit met die 13 chakra’s en worden er voor elk chakra 6 bestaande houdingen (asana’s) besproken: 3 voor YIN YOGA en 3 voor HATHA YOGA. In totaal dus 78 asana’s. Voor elke houding staat een duidelijke foto én wordt er beschreven wat je moet doen om in deze houding te komen. Bij dit boek ontvang je ruim een half uur bijpassende muziek op 432 Hz.

Het boek is als aanbieding te bestellen op: klik hier en als je de kortingscode ‘IT Yoga 2020‘ invult, betaal je geen € 34,95, maar € 29,95 inclusief verzendkosten.Remedies voor de 13 Chakra’s

Het grote transformatieproces is begonnen en hierbij kunnen we best wat steun gebruiken. De 13 chakra’s remedies kunnen je helpen in dit proces. De remedies komen in een sprayflesje van 30ml en zijn te gebruiken bijvoorbeeld om in te nemen, om te vermengen met een massageolie, in het aura of in je bad te spuiten. Ook deze remedies hebben een eigen kaart, met daarop een beknopte opsomming van de werking van het chakra.

Aanbieding

15% korting op Remedies voor de 13 Chakra’s

Gebruik het reactieformulier.

_________________________________

Aanbieding

Boek Yoga voor de 13 Chakra’s

Van € 34,95 voor € 29,95

Klik hier en gebruik de couponcode met IT Yoga 2020

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.