29ste editie 1992 - 2022

Qaqao Nederland


De weg naar gezonde darmen

De weg naar vitaliteit is voor iedereen anders. Er bestaat geen wondermiddel of super-theorie die ons allemaal gezond gaat maken. Maar twee zaken zullen altijd nodig zijn om onze doelen te bereiken: Het reinigen van het lichaam en het stimuleren van de stofwisseling. En juist op die vlakken voert Qaqao de toon!

De unieke Vegaqura productlijn introduceert een baanbrekende formule waarmee binnen 1 dag de dunne darm, de dikke darm, het bloed, de weefsels en de cellen op volledig natuurlijke wijze gereinigd worden. Deze Q-Start geeft een boost aan alle stagnerende stofwisselingsprocessen in het lichaam en creëert een hernieuwde afvoer van gifstoffen. Q-Start vormt de eerste stap voor iedereen die een gezonder en vitaler leven wenst te leven. De korte duur, het gemak en het visuele resultaat maken van Q-Start een revolutionair product binnen de Natuurlijke Gezondheidszorg.

Als vervolgproducten bestaan er de supplementen Q-Completa en Q-Probiotica. Drie jaar gegiste enzymen en melkzuurbacteriën die zo krachtig zijn geworden dat ze levend door het maagzuur heen komen en direct alle stofwisselingsprocessen in het lichaam kunnen ondersteunen. De resultaten van een 90-daagse inname van deze Q-Life supplementen op chronische aandoeningen zijn veelbelovend te noemen.

Vegaqura – Omdat je best van het leven mag genieten.