29ste editie 1992 - 2022

PVBG ARDRA


Praktijk voor Biologische Geneeswijzen ARDRA
023 5441122
pvbg@ardra.nl
http://www.ardra.nl

Praktijk voor Biologische Geneeswijzen ARDRA

Hans Stormer voert al vele jaren lang succesvol zijn Praktijk voor Biologische Geneeswijzen ARDRA. Hij is Heilpraktiker, een titel die wordt verleend na het behalen vande officiële opleiding Heilpraktiker in Duitsland. Het is een vergelijkbare opleiding als die van basisarts in Nederland. In Duitsland werken huisartsen en heilpraktikers samen – naast elkaar – met duidelijke wettelijke richtlijnen.

Voor deze opleiding was hij actief in de Klassieke Homeopathie, Traditionele Chinese Medicijnen, Iriscopie en diverse massagetechnieken.  Zijn praktijk loopt als een rode draad door zijn opgedane kennis en het doorgeven van deze kennis aan beginnende en gevestigde therapeuten. De laatste jaren is hij weer fulltime in de praktijk aanwezig en geeft hij – in beperkte mate – korte workshops en lezingen in de praktijkruimte.

Door zijn grote fascinatie voor frequentie- en kwantumtherapie is dit voor hem een nieuwe weg om ziekteprocessen te kunnen behandelen. De biologische en energetische geneeskunde zal ons meer bewust maken hoe we met onze ziekteprocessen kunnen en willen omgaan. De reguliere onderzoeken en behandelingen van chronische klachten geven vaak niet de gewenste resultaten. Hans zegt: “Ik zie het dagelijks in mijn praktijk waar patiënten binnenkomen met het bericht dat ze met hun klacht(en)  moeten leren leven of dat er op dit moment er niets aan gedaan kan worden. Ik besef ook dat we niet buiten de reguliere geneeskunde kunnen. Voor mij is het ook van belang dat ik een patiënt doorverwijs naar de reguliere geneeskunde als de meeting niet in orde is. Het zou prachtig zijn als we complementair zouden kunnen werken. Op kleine schaal gebeurt dit ook met artsen die hun horizon verbreed hebben”.