29ste editie 1992 - 2022

PuurZO


Zwarte Zaad Olie: voedingssupplement, verzorgingsproduct en geneesmiddel

PuurZO biedt hoogwaardige gezondheidsproducten van biologische oorsprong. Onze producten worden geheel door ons vers bereid, zuiver en PuurZO als de natuur het heeft bedoeld.

Zwarte Zaad
Zwarte zaad staat bekend als een van de krachtigste zaden in de wereld. De zaden komen uit de vrucht van de Nigella Sativa plant, geven voor ongeveer 35% olie en vormen een schat aan voedingsstoffen voor de algehele gezondheid. Zwarte zaad olie is rijk aan krachtige antioxidanten, essentiële eiwitten en vetzuren.

Niet voor niets wordt zwarte zaad olie al duizenden jaren traditioneel gebruikt als voedingssupplement, verzorgingsproduct en geneesmiddel. Wetenschappelijk onderzoek heeft de geneeskrachtige werking voor vele gezondheidsproblemen bevestigd.

PuurZO beschikt over een eigen pers die alleen voor zwarte zaad olie wordt gebruikt. De zaden wordt  geperst op zo een wijze dat de voedingsstoffen optimaal behouden blijven. Direct na persing wordt de pure en ongefilterde olie gebotteld in violet glas, zodat het zwarte goud bovendien de beste bescherming krijgt tegen schadelijk zonlicht en de kwaliteit langer gewaarborgd blijft.