29ste editie 1992 - 2022

PureSaffraan


PureSaffraan® boost jouw gezondheid

PureSaffraan® is puur 100% biologische saffraan uit Marokko. Ons doel is een optimaal welzijn voor iedereen door middel van een balans in spirituele en natuurlijke voeding. PureSaffraan® is daar een voorbeeld van. Wij planten, telen, oogsten en controleren de kwaliteit van deze processen in de Marokkaanse provincie Taroudant.

Onze intentie en drijfveer is om een puur en natuurlijk product te bieden tot welzijn van de gebruiker en ook om financiële fondsen te vinden voor verschillende stichtingen en goede doelen. Als u mee geniet van ons exclusieve product, dan steunt u bij elke aankoop ook een goed doel naar keuze.

Sinds mensenheugenis wordt Saffraan gebruikt om gezondheid positief te beïnvloeden. Je vindt daarom tientallen onderwerpen hierover in wetenschappelijke, culturele en religieuze bronnen. Er zitten bestanddelen in de Saffraan die elk op zijn beurt positieve eigenschappen hebben bij gebruik ervan.

Zowel traditionele als moderne recente studies tonen de positieve invloeden aan van Saffraan op het lichaam. In de basis verhoogt Saffraan het zuurstofgehalte van je bloed, voegt het een aantal complexe en essentiële oliezuren, mineralen, eiwitten en vitaminen toe.