29ste editie 1992 - 2022

Prostop


PROSTOP stoppen met roken franchise organisatie

PROSTOP is een professionele landelijke stoppen-met-roken organisatie die is gespecialiseerd in nicotine-ontwenning met behulp van soft-laser therapie. En werkt alleen met zelfstandige gecertificeerde therapeuten die in het bezit zijn van een representatieve behandel- en praktijkruimte.

PROSTOP bestaat sinds 1996 en is daarmee één van de eerste stoppen met roken (franchise)organisatie in Nederland.

Een service-organisatie die voor eigen rekening en risico marketing bedrijft en vervolgens de cliënten inboekt in de online agenda van de therapeut. Ook stelt PROSTOP de laserapparatuur en behandelprotocol beschikbaar en verzorgt opleidings- en terugkomdagen.

PROSTOP heeft in de afgelopen 20 jaar een trackrecord van ruim 125.000 stoppers opgebouwd en heeft een redelijke landelijke dekking.

Wat uw redenen ook mogen zijn, u kunt rekenen op onze steun als u definitief wilt stoppen met roken. Ook als het even niet lukt om vol te houden staan wij voor u klaar. Bij Prostop weten we namelijk als geen ander hoe lastig het stoppen kan zijn. Vele rokers hebben we al begeleid op weg naar hun vrijheid met behulp van de lasertherapie.

Geïnteresseerd in een samenwerking met PROSTOP: bel met Prostop, tel. 088 7867700.