29ste editie 1992 - 2022

Pro-Vital


Alle voedingssupplementen van Pro-Vital van eigen bodem

Bij Pro-Vital zijn we overtuigd van het zelfregulerend vermogen van het lichaam. Wij denken dat voeding en voedingssupplementen die dicht bij de natuur staan, medicamenteuze behandelingen in veel gevallen overbodig maakt. Zo houden we het lichaam energiek en gezond. Op eigen kracht!

Pro-Vital levert zeer hoogwaardige, natuurlijke supplementen aan natuurartsen, therapeuten, medische centra en apotheken. Onze samenwerking met de top aan innovatieve denkers in de branche, gekoppeld aan de beste laboratoria van Nederland, geeft Pro-Vital een unieke voorsprong.

Alle voedingssupplementen van Pro-Vital worden in Nederland geproduceerd en ontwikkelt op basis van de meest recente inzichten uit onderzoek en wetenschap. Het ontwikkelteam van Pro-Vital werkt nauw samen met vooraanstaande apothekers, biologen, natuurartsen en therapeuten. Samen kiezen we de ingrediƫnten en bepalen we de samenstelling. Zo ontstaan unieke, hoogwaardige voedingssupplementen met een hoge therapeutische werking. Daarnaast legt Pro-Vital de productsamenstellingen uit kwaliteitsoogpunt altijd voor aan onze productielaboratoria.

En er vindt waar nodig samenwerking plaats met universiteiten. Alleen zo weet u zeker dat de grondstoffen die gebruikt worden in de voedingssupplementen van Pro-Vital voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en ingrediƫnt-samenstellingen die de Nederlandse wet- en regelgeving stelt.