29ste editie 1992 - 2022

Premac


Preventie Massage Complementair

Premac staat voor Preventie Massage Complementair. Wij zijn de eerste opleider in Nederland die zich voornamelijk focust op preventieve behandelingen in plaats van curatieve behandelingen. Wij hanteren een holistische werkwijze en brengen de oosterse en westerse geneeswijzen bij elkaar. Zo krijg jij het beste van beide werelden mee.

Voor iedereen die de cursus volgt, gaat Premac een stap verder. Wij helpen jou namelijk ook met het starten als zpp’er. Met deze korte en intensieve massage cursus vergroot je jouw kansen op de arbeidsmarkt.

Wil je binnen jouw organisatie mensen opleiden tot preventieve masseur? Dan komen wij graag op bezoek om de mogelijkheden te bespreken.Premac is vanaf 11 december het land ingegaan met de ‘Premac Provincietour’

Op diverse locaties verspreid over Nederland en Vlaams-België organiseren wij verschillende eendaagse workshops om kennis te maken met Premac en de verscheidenheid aan preventieve massagetechnieken en hulpmiddelen die ingezet kunnen worden om lekker in je vel te komen en te blijven, want voorkomen is beter.

Benieuwd naar de verscheidende workshops en waar je deze kunt volgen?
Klik hier

Kies uit een workshop bamboe, cupping of ziekte preventie door zelfzorg of de Premac preventie massage eendaagse workshop.