29ste editie 1992 - 2022

Phyto Health


Al onze producten zijn plantaardig van oorsprong

Phyto Health ontwikkelt en produceert nieuwe producten om de gezondheid en de kwaliteit van leven te helpen bevorderen. Al onze producten zijn plantaardig van oorsprong. Zo leveren wij bijvoorbeeld voedingssupplementen en huidcrèmes met de geneeskrachtige werkzame stof Curcumine, afkomstig van de plant Curcuma. Ook maken wij gebruik van Withania, Mucuna, Bacopa, Boswellia en andere plantextracten.

Gezondheidsproducten van hoge kwaliteit
Bij Phyto Health hechten wij grote waarde aan de kwaliteit van onze producten. De productie vindt plaats volgens HACCP, ISO en GMP standaarden. Hiermee voldoen onze producten ruimschoots aan de wettelijke kwaliteitseisen.

Maar wij gaan nog een stapje verder. Via ons uitgebreide netwerk aan klinieken en onderzoeksinstituten worden de producten onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek. Zo waarborgen wij dat u als consument datgene krijgt waar u op zoek naar bent. En zo ondersteunen wij artsen en therapeuten om hun klanten zo optimaal mogelijk te kunnen helpen.

De meerwaarde van Phyto Health supplementen op een rijtje

Onze supplementen:

  • zijn 100% plantaardig. De capsules zijn van cellulose en dus ook plantaardig.
  • bevatten extracten met hoge concentraties bio-actieve stoffen in unieke samenstellingen. Onze Curcuma longa forte capsules bijvoorbeeld bevatten geconcentreerde curcumine versterkt met piperine, gember en lijnzaadolie en werken daardoor 100x beter dan gewone curcuma poeder.
  • bevatten geen bekende allergenen, geen kleurstoffen en geen conserveringsmiddelen.
  • zijn wetenschappelijk onderbouwd.
  • hebben een gunstige prijs-kwaliteitsverhouding.