29ste editie 1992 - 2022

Permsal Concepts


Vernieuwende businessmodellen

voor zorgpraktijkhouders, wellness-, spa- en leisure- ondernemers

Permsal staat voor jarenlange ervaring met het produceren en gebruik van magnesium om de gezondheid van mensen te bevorderen. Uit de synergie tussen de voordelen van floating en de opname van magnesium via de huid, werd Permsal Concepts geboren. Om met Permsal Concepten de allerbeste kwaliteit te garanderen, werd Permsal importeur van Float Spa. Deze Hongaarse fabrikant is de enige aanbieder van Premium Quality floats. Premium omdat deze floats beschikken over een uniek zelfreinigend extern waterreservoir en voldoen aan de allerhoogste hygiëne eisen. Een uitstekende basis voor onze drie verschillende health wellness belevingsconcepten.

Permsal Premium Floating concepts: een concept dat de aanschaf van een float voor iedere ondernemer, van een masseur tot een eigenaar van een wellnesscentrum, mogelijk maakt.
Permsal Magnesium Experience: een concept dat floating combineert met diverse health wellness behandelingen.  Voor zorgpraktijken, hotels, resorts en ondernemers in health wellness.
SenseCity totaal concept: een concept voor zelfstandige ondernemers met ervaring en/of affiniteit op het gebied van health & wellness.

Op de beurs worden demonstraties gegeven met Premium Quality floats.