29ste editie 1992 - 2022

Optidee


Exclusieve producten voor prettiger leven 

Bent u op zoek naar wellness-artikelen voor dagelijks gebruik? Bij Optidee vindt u exclusieve producten, zoals ultracomfortabel beddengoed, heerlijk zachte badtextiel en producten voor huishoudelijk gebruik.

Optidee brengt exclusieve producten voor prettiger leven, wonen en slapen.
De OPTIVEZEL® is de kern van het assortiment en vormt de basis voor het zachte en soepele huidgevoel dat direct ervaren wordt bij het voelen van de producten.. Deze OPTIVEZEL® is een vezel  die zowel functioneel als uitzonderlijk zacht is.
Naast deze unieke vezelstructuur staat de OPTIVEZEL® ook voor slaapcomfort, hygiëne en duurzaamheid. De opname van vuil, bacteriën en onaangename geuren wordt voorkomen door de gesloten vezels. Deze innovatie vindt ook zijn weerslag in de onderhoudsvriendelijke reiniging. De OPTIVEZEL® is niet alleen prettig voor mensen met allergieën en een gevoelige huid, maar spaart ook het milieu.
Dankzij de unieke klimaatregulerende eigenschappen is het iedere dag in en nacht uit genieten van een goede nachtrust en word je ‘s ochtends vol nieuwe energie wakker. Regeneratie was nog nooit zo eenvoudig.