29ste editie 1992 - 2022

One Chiropractic Studio


Intieme evenwicht en de relatie tussen het wervelkolom- en zenuwstelsel

One Chiropractic Studio heeft inmiddels vijf praktijkvestigingen in Nederland, namelijk in Amsterdam, Utrecht, Arnhem, Den Haag en Rotterdam. De chiropractors van One Chiropractic Studio zijn specifiek opgeleid om wervelontwrichtingen te analyseren en te corrigeren, zodat men kan genezen en zich kan aanpassen aan de dagelijkse ritmes.

Het menselijk lichaam heeft het vermogen om zichzelf te reguleren, alle functies te coördineren en zichzelf te genezen. De hersenen sturen vitale berichten naar het lichaam via het zenuwstelsel om het goed te laten functioneren. Het zenuwstelsel is zo belangrijk dat het beschermd moet worden door de schedel en door de wervel.
Onze One Chiropractic Studio’s gaan helemaal over het intieme evenwicht en de relatie tussen het wervelkolom- en zenuwstelsel.

Elke stoornis tussen de wervelkolom en het zenuwstelsel kan leiden tot interferentie van de vitale boodschappen van en naar de hersenen en het lichaam. In chiropractie wordt dit subluxatie genoemd, waardoor lichaam en geest minder goed kunnen functioneren en zich kunnen aanpassen.
Een chiropractor is de enige beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg die specifiek is opgeleid om deze subluxatie te vinden en te corrigeren.