29ste editie 1992 - 2022

Novaro Pharma


Versterken van gezondheidsprofessionals

Novaro Pharma is continu in actie om u, gezondheidsprofessional, adequate ondersteuning te bieden. Wij onderscheiden ons door het bieden van net wat meer kwaliteit, informatie, oog voor productinnovaties en op maat service. Dat zie je terug in onze selectie distributiemerken. Vitaal resultaat: dat is ons doel!

Positief werken wij aan onze missie: producten aanbieden waar wij achter staan en waarmee u uw klanten ondersteunt op het gebied van vitaliteit, met ook een gezonde onderneming als gevolg. Wij kiezen voor producten van merken die werken, merken die innoveren, producten die natuurlijk en duurzaam zijn of een unieke samenstelling hebben. Zonder kwaliteit en prijs daarbij uit het oog te verliezen.

Kennis maken met merken die werken?
Merken die werken voor de klant én u zijn onder meer: Aprolis, Be-Life, BioCare, Lemon Pharma Bach, NutraMedix, Primavera, Quinton en Van der Pluym. Én er zijn nieuwe innoverende merken en trendsettende producten in aantocht!

Inmiddels zijn er veel verkooppunten waar onze producten en concepten beschikbaar zijn. Bent u net zo nieuwsgierig naar ons als wij naar u?
Aangenaam: Novaro Pharma. Wij maken graag kennis en zijn benieuwd naar uw onderneming en ervaringen. Neem contact op: info@novaro-pharma.nl