29ste editie 1992 - 2022

CIZ2022 | Congres Integrale Zorg 2022


Het Congres Integrale Zorg – Actief aan de slag met uw weerbaarheid 2 februari 2022

Het komende  Congres Integrale Zorg is de aftrap van een vierdaags evenement vol informatie en ook vol mogelijkheden om mensen met dezelfde interesses te ontmoeten. U bepaalt zelf wanneer u op het platform aanwezig bent. Het onderwerp is afgestemd met een aantal Patiëntenorganisaties en met FLICZ (Federatie Leefstijl Integrale en Complementaire Zorg).

Sinds maart 2020 leven wij in een bijzondere tijd. En in zo’n bijzondere tijd is het belangrijk om wendbaar en weerbaar te zijn op het persoonlijke vlak en ook op zakelijk terrein. Wendbaar en weerbaar te zijn door als zorgverlener met beide benen op de grond te staan, dat je in je praktijk zonder dwang of druk kunt nadenken, spreken en handelen, in het belang van de cliënt. Dan sta je als zorgverlener in je kracht. Dat komt het effect van je behandeling ten goede.

Reserveer nu een plekje op de zorgmarkt als exposant of reserveer een toegangskaart met of zonder accreditatie. Tot en met 14 december 2022 ontvangt u 30% korting.30% vroegboekkorting op ticket
en stand tm 14 december 2021

Toegangskaarten verkrijgbaar met en zonder accreditatie (bruto € 35,- en € 112,50 ex btw). Exposanten hebben een stand op de zorgmarkt en kunnen ook een presentatie geven (afhankelijk van het gekozen pakket varieert van € 197,- tot € 997,- ex btw).

Het congres vindt plaats op 2 februari, het evenement is tot en met zaterdag 5 februari te bezoeken:

  • presentaties bijwonen
  • opnames van presentaties terugkijken
  • zorgmarkt bezoeken (informatie downloaden, afspraken inplannen, video-, chatgesprekken)
  • netwerken via de deelnemerslijst (chatten, afspraken inplannen)
  • netwerken via netwerk caroussels (u wordt via een videogesprek in contact gebracht met mensen met dezelfde interesses)
  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.