29ste editie 1992 - 2022

NatuurlijkZijn


Interessante workshops en persoonlijke consulten

NatuurlijkZijn organiseert al ruim tien jaar workshops ‘sjamanendrum maken’ en verkoopt ook deze sjamanendrums. Sinds is 2013 NatuurlijkZijn actief met het opstellingenwerk.

NatuurlijkZijn geeft opstellingen vanuit Verlangen / traumaverwerkingsmethode, Workshop Sjamanendrum maken, Workshop Moederdrum maken en Workshop Kinderdrum maken,  Reading, Coaching, Counseling, Drumcirkels etc. We verzorgen workshops, activiteiten, opstellingen en persoonlijke consulten gericht op groei, bewustzijnsontwikkeling, autonomie en natuurlijk zijn.

Je kunt bij ons terecht met vragen over je ontwikkeling, liefde, relaties, werk, spiritualiteit, trauma, autonomie / symbiose, rouw / verliesverwerking, lichamelijke symptomen, eetgedrag, verlangens of andere levensvragen.

Ervaringsdeskundigheid is troef

NatuurlijkZijn is een initiatief van Gerard en Ans Portheine. Sinds 2005 werken ze samen als een elkaar aanvullende eenheid. Beiden hebben, ieder op een eigen weg en wijze zich ontwikkeld en hun levenservaring op gedaan totdat hun paden samen kwamen tijdens een SPW opleiding. Daar hebben ze besloten samen een weg te bewandelen waar als het nodig bleek te zijn er een afzonderlijke zijweg genomen werd.

De levenservaring die ze afzonderlijk en doch samen ontwikkeld hebben maakt dat ze een sterk team zijn dat menig storm heeft doorstaan. Deze ervaringsdeskundigheid is een troef binnen NatuurlijkZijn die in de praktijk op tafel gelegd wordt. Er wordt gewerkt met verschillende benaderingen en methoden waaronder Interactieve zielsresonantie.