29ste editie 1992 - 2022

Natriche


Beter voorkomen dan Genezen

Natriche is een familiebedrijf gespecialiseerd in supplementen. Door onze ervaring en kennis in de farmaceutische industrie te combineren met hoogwaardige supplementen en actieve ingrediënten, is onze overtuiging de juiste balans aan te bieden van doelgerichte maar vooral effectieve supplementen. Dit is de sleutel tot succes voor ons bedrijf en vormt het uitgangspunt van onze filosofie: Beter voorkomen dan Genezen.

Onze missie is om consumenten een supplement aan te bieden met een uitstekende kwaliteit, makkelijk in te nemen maar bovenal een uitstekende werking en effectiviteit daar waar onze gezondheid wordt bedreigd door (lucht)vervuiling, suikerziekte, hart- en vaatziekte en obesitas.

Natuurlijke ingrediënten en grondstoffen
Natriche heeft gekozen voor zoveel mogelijk natuurlijke en natuur-identieke ingrediënten. Natriche koopt zijn ingrediënten direct bij de producent die voldoet aan alle gestelde kwaliteitssystemen.  Ingrediënten die het lichaam herkent en goed tot zich neemt en die zorgen voor een optimale en krachtige werking.

Natriche supplementen en ingrediënten wordt uitgegaan van minimaal de “Acceptabel Daily Intake” (ADI). Er zijn altijd situaties waarbij het lichaam meer voedingsstoffen gebruikt bijvoorbeeld bij een drukke periode, intensief sporten of een slechte weerstand. Natriche bevat daarom ook hogere doseringen die ervoor zorgen dat je ook in deze situaties optimaal kunt blijven presteren.