29ste editie 1992 - 2022

Med Tronik Nederland


Betrouwbare diagnose en behandeling

Med Tronik Nederland geeft een juiste diagnose bij gezondheidsklachten en een natuurlijk advies aangepast aan de persoon. De MORA bioresonantie apparatuur wordt ingezet als energetische diagnostische en behandelmethode. Deze methode biedt veelzijdige mogelijkheden waarmee belangrijke aandachtspunten afgedekt kunnen worden, zoals behandelen van allergieën, voedselincompatibiliteiten, het testen van toleranties en o.a. herkenning van stress in een vroegtijdig stadium.

In de praktijk voor integrale gezondheid “Gezond is Leven Uithoorn” wordt de apparatuur van Med Tronik gebruikt voor behandelingen, maar ook gedemonstreerd en aangeboden aan therapeuten om hier zelf mee te werken.

Ook kan men hier terecht voor apparatuur voor de beauty salon, detox voetenbaden en energetische bloedscans, alsmede voor sportblessures en preventie.

MORA Nova Bio – Therapie zonder bijwerkingen 

Na de eerste behandeling treedt al een verbetering van klachten op. De MORA bioresonantietherapie richt zich op het uitscheiden van belastende stoffen. Omdat de therapie geen schadelijke bijwerkingen kent is MORA Nova therapie ook geschikt voor kinderen.