29ste editie 1992 - 2022

Maria Magdalena en Jezus Wereld School


Maria Magdalena en Jezus

Het Argentijns-Nederlandse medium Gabriela Gaastra-Levin (geneeskundige, therapeute, trainer en auteur) en haar echtgenoot Reint Gaastra (trainer, coach, uitgever en auteur) vormen de spil van opleidingsbedrijf Mary Magdalene and Jesus World School/Human Divinity Academy en de uitgeverij Follow Your Heart uit Apeldoorn.

Gabriela en Reint baseren hun opleidings- en uitgeefactiviteiten op de hedendaagse leringen van de spirituele meesters Maria Magdalena en Jezus, Maria en Jozef die zij vanuit de spirituele dimensie mogen ontvangen.

Hun actuele boodschappen komen naar voren in de diverse boeken rond het thema de Goddelijkheid van de Mens en de drie delen van De Maria Magdalena Code die Gabriela en Reint hebben mogen ontvangen.

Gabriela en Reint

Drs. Gabriela Levin (1960)
Gabriela Levin studeerde medicijnen met de specialisatie psychiatrie en psychotherapie aan de Universiteit van Buenos Aires. Na haar studie begon zij in 1986 een eigen praktijk als antroposofisch arts en psychotherapeute in de Argentijnse hoofdstad. Op dertigjarige leeftijd vertrok zij, na een periode van een half jaar in India, naar Nederland waar zij zich in 1990 vestigde. Ze bekwaamde zich in Chinese geneeskunde, reiki en de Indische geneeswijze Ayurveda.

Zij heeft een praktijk als Ayurvedisch geneeskundige en psychotherapeute. Als medium, trainer en auteur geeft zij vorm aan de ‘Mary Magdalene and Jesus World School’ en ‘Follow Your Heart Publishing’. In het voorjaar van 2017 kozen de lezers van Paravisie Gabriela tot ‘Medium van het Jaar 2016’.

Mr. Reint Gaastra (1956)
Reint Gaastra studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na afronding van zijn studie trad hij in 1981 in dienst bij Centraal Beheer Verzekeringen (Achmea). In 1988 maakte hij de overstap naar de uitgeverij. Bij Kluwer Bedrijfsinformatie werd hij in 1991 hoofdredacteur van ELAN, magazine voor directeuren en commissarissen.

Sinds 1997 is hij zelfstandig werkzaam als congresvoorzitter, journalist, columnist en hoofdredacteur van magazines. Reint is nu bovenal trainer en coach bij de ‘Mary Magdalene and Jesus World School’ en redacteur en uitgever bij ‘Follow Your Heart Publishing’.