29ste editie 1992 - 2022

KrachtCirkel SchoonOord


Centrum voor intuïtieve en spirituele ontwikkeling

KrachtCirkel SchoonOord heeft als missie om licht te geven in de bochten van het persoonlijke levenspad.

Het centrum is een initiatief van Nuttah Nakota. Zij zegt: “Ik ben een boerendochter met paranormale gaven en om mijn missie doeltreffend te maken, ben ik gestart met KrachtCirkel SchoonOord; laagdrempelig en voor een ieder toegankelijk om iets te vinden waardoor jouw levenspad helderder wordt. Ben je ook op zoek naar een plek om met gelijkgestemden samen te zijn om je spiritualiteit te laten bloeien en groeien? Ik zocht ook naar die plek, maar kon haar niet vinden. Vandaar dat ik deze plaats gecreëerd heb met KrachtCirkel SchoonOord. Een plek voor en door mensen met de behoefte om hun spirituele groei en kennis te delen.”

Maandelijks worden er diverse KrachtCirkels met uiteenlopende thema’s georganiseerd: Mediumschap oefenCirkel, DrumCirkels, Intuïtieve ontwikkeling cursussen, MeditatieCirkels en HealingCirkels.

Naast de KrachtCirkels geeft Nuttah Nakota consulten. Zij is gecertificeerd Medium- en Trance Healing therapeut en haar kracht ligt in “je problemen in het heden oplossen in het verleden”.