29ste editie 1992 - 2022

Kalida


Kalida: de specialist op het gebied van voedingssupplementen
gericht op de hersenen en het gastro-intestinale stelsel

Kalida is een online gezondheidswinkel met daarnaast de mogelijkheid tot persoonlijk klantcontact. Dit gegeven maakt het contact meer persoonlijk dan andere webshops. Een vriendelijk woord en een glimlach vindt dus digitaal en persoonlijk zijn weg naar u.

Op het wereldwijde web zijn er genoeg mogelijkheden om voedingssupplementen of natuurproducten te kopen in gezondheidswinkels. Dat is een gegeven. Kalida wil zich onderscheiden door een prima persoonlijke service en producten van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn de kernwoorden. Het zijn bijna ouderwets aandoende woorden, maar tegelijkertijd blijven ze actueel.

Onze producten zijn ontworpen voor het ondersteunen van voornamelijk de hersenen en de darmen maar ook voor o.a. het immuunsysteem in zijn geheel.

Mensen kiezen onze voedingssupplementen omdat ze van kwalitatief hoogwaardigheid niveau zijn en we deze aanbieden voor een zo gunstig mogelijke prijs. Daarnaast werken we nauw samen met klinische centra en individuele artsen. Sinds 2009 hebben we gezorgd voor de ondersteuning van duizenden individuele behandelingsplannen, voornamelijk in de Benelux maar ook wereldwijd.