29ste editie 1992 - 2022

K2 Medical Care Benelux


Het beste voor uw gezondheid 

K2 Medical Care ontwikkelt en distribueert evenwichtige voedingssupplementen op basis van Vitamine K2. Uw specialist voor vitamine K2 producten.
Om een hoge concentratie vitamine K2 in onze producten te bereiken maken wij gebruik van een gepatenteerde vitamine K2 (MK-7) met microverkapseling.
Vitamine K2 is essentieel voor de calcium stofwisseling in uw lichaam. Daarom is vitamine K2 belangrijk voor de instandhouding van gezonde botten.

Om de elasticiteit van de bloedvaten te ondersteunen, hebben wij de K2 Arterio Caps ontwikkeld. Om het Immuunsysteem te ondersteunen hebben we de Immuun Capsules ontwikkeld. Als aanvulling voor vitamine D consumenten adviseren wij de K2 Mono Forte Olie in druppelvorm. Om de botten te ondersteunen bieden wij de K2 Osteocare Capsules, of de K2 Osteocare Sticks om in water op te lossen aan.

Wees hartelijk welkom op onze website.Gezondheid van de botten

  • De rol van vitamine K2 in de gezondheid van de botten
  • Het perfecte micronutriëntencomplex om de gezondheid van de botten te ondersteunen
  • Zink en vitamine D en vitamine C ondersteunen het immuunsysteem

Het ondersteunen van gezonde botten
Ons botweefsel ondergaat een levenslange transformatie. Cellen die bot afbreken en bot opbouwen leiden tot een constante nieuwe vorming van de botmassa. Op gevorderde leeftijd wordt de cel afbraak van botcellen sterker, wat leidt tot een afname van de botmatrix of botdichtheid. De botten worden poreus en verliezen stabiliteit en elasticiteit. Maar kijk niet alleen naar de ontwikkeling van je botdichtheid. Het is aangetoond dat bij osteoporosepatiënten, vooral de driedimensionale structuur en de elasticiteit van het bot, belangrijk is.

Aanbieding € 49,99

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.