30ste editie 1992 - 2023

Holigomed AG


Samen succesvol

Holigomed is uw distributiepartner voor producten en diensten op het gebied van natuurlijke gezondheidsbevordering en gezondheidspreventie. De eigenaren van Holigomed zijn Esme en Jesse De Groodt uit Nederland en België, beiden opgeleide therapeuten met diverse bijscholingen en veel kennis van orthomoleculaire geneeskunde en voedingsprincipes. Meer dan 20 jaar geleden hebben zij samen de praktijk voor holistische geneeskunde De Groodt in Zwitserland opgericht. Alle producten die nu door Holigomed verkocht worden, zijn al enkele jaren in de praktijk van De Groodt gebruikt voordat ze in het assortiment kwamen.

Esme en Jesse De Groodt richtten Holigomed op in 2016, toen zij zich realiseerden dat de producten en apparaten die zij zo succesvol in hun praktijk gebruikten, vrijwel onbekend waren bij hun collega’s op het gebied van complementaire geneeskunde en natuurlijke gezondheidsbevordering.De naam Holigomed is samengesteld uit de woorden “Holistic”, dat afgeleid is van holisme, ook bekend als de leer van de heelheid, en “Medicine”, dat voor zichzelf spreekt.

De innovatieve producten voor analyse en therapie in combinatie met de unieke kennis van voedingsdeskundige Jesse De Groodt onderscheiden Holigomed. Zij richten zich op therapeuten, natuurgeneeskundigen of klinieken voor natuurlijke gezondheidsbevordering.