29ste editie 1992 - 2022

Het Betere Eten


Het Betere Eten met voedingsprogramma tegen kanker

Na het schrijven van het boek “laat je niet opvreten door kanker” ontstond het idee om een programma te ontwikkelen voor het volgen van een voedingsprogramma, waarbij suiker zeer sterk wordt vermeden en te gaan eten op een manier die het immuunsysteem zo gaat versterken, dat het lichaam de kans krijgt zelf kankercellen op te ruimen. Bestel een van de boeken hier.

Veel mensen die de diagnose kanker krijgen, weten wel dat je suiker  moet beperken, maar ze weten niet hoe. Ook worden ze niet voorgelicht door de artsen, dat voeding juist een zeer grote rol gaat spelen tegen de kanker.

Door te gaan eten volgens een goed plan en daarmee je lichaam de kans te geven kankercellen op te ruimen kan je ook tijdens de medische behandeling de negatieve effecten van die zware behandeling beperken.

Het voedingsprogramma neemt je drie maanden of meer mee en geeft aanwijzingen en tips over alles wat met eten en de geest je kan helpen.
Het programma is geen vervanging van een medische behandeling, maar de juiste voeding en kennis over voeding en hoe je lichaam werkt helpt je op een bijzondere manier.

Bestel het voedingsprogramma op www.voedingtegenkanker.nl