29ste editie 1992 - 2022

Happynings Soundhealing


Happynings Soundhealing

De behandelingen, opleidingen en cursussen van Happynings Soundhealing worden als methoden uiterst succesvol ingezet voor diepteontspanning evenals voor ondersteuning bij ontwikkelings- consultatie- en helingsprocessen. Het brede toepassingsgebied reikt van geboortevoorbereiding tot aan stervensbegeleiding.

Dit geldt ook voor de verschillende vakgebieden waarin cursisten zich kunnen specialiseren, bijvoorbeeld natuurgeneeswijzen, energetische geneeswijzen en coaching. De focus ligt op oplossingen en het ontdekken van de hulpbronnen in de cliënt. De gehele mens met al zijn kwaliteiten en zijn weten wordt aangesproken, ook wanneer die hulpbronnen op dat moment voor hem niet toegankelijk zijn. Tijdens de behandeling zijn de behoeften van de cliënt leidend, immers de cliënt weet het best wat op dat moment nodig is. De therapeut gaat samen met cliënt een samenwerking aan om het werkingsprincipe van klank, trilling en energie optimaal te laten zijn.

Dankzij hedendaags onderzoek kennen we het belang van innerlijke beelden en intentie op de werking van klank, trilling en energie. Daarom word tijdens de opleidingen veel waarde gehecht aan:

  • het tot stand brengen van gefundeerde achtergrondkennis over de werking van klank, trilling en energie
  • de training van de eigen resonantie, kunde en vertrouwen
  • de scholing van het bewustwording en bewustzijn in betrekking tot zichzelf en de ander

De missie van Happynings Soundhealing is om mensen naar een hoger niveau van bewustwording en bewustzijn te brengen. Zodat je groeit in je persoonlijke ontwikkeling. Dit door middel van klank, trilling, energie en coaching, om zo meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie te ontwikkelen.

Happynings Soundhealing is een erkend opleidingsinstituut (KTNO en CRKBO). En biedt opleidingen en cursussen aan met een hoge kwaliteit en service.