29ste editie 1992 - 2022

GOOD VIBE & CO.


Good vibes every day…

De geuren van producten die GOOD VIBE & CO. Maakt zijn gebaseerd op o.a. de principes van de eeuwen oude holistische leer van Feng Shui.

GOOD VIBE & CO. maakt geurproducten met pure ingrediënten, met liefde voor mens, dier en natuur. Onze duurzame producten worden met veel zorg met de hand gemaakt in onze Good Vibe LAB in Culemborg.

Wij geloven dat een goede geur belangrijk is voor het welzijn en gemoedsstemming van een persoon. Helaas bevatten veel geurkaarsen en luchtverfrissers die je tegenwoordig ziet, gifstoffen die niet alleen de lucht vervuilen, maar ook schadelijke gevolgen kunnen hebben voor je gezondheid.

Bij het ontwikkelen van onze producten gaat het daarom niet alleen om de aangename geur, maar ook om het welzijn van de gebruikers en de impact op het milieu. Wij houden niet van chemische bestanddelen, dus die zal je niet terugvinden in onze producten.

Het maken van een duurzaam en eerlijk product met een mooi verhaal, dat past bij “your home, your soul en your vibe…”en daar houden we van bij de Good Vibe & Co!