29ste editie 1992 - 2022

Freriks Energetisch Management


Hoe om te gaan met de energie van de Nieuwe Wereld

Stef Freriks van Freriks Energetisch Management realiseerde zich als kind dat hij situaties en ervaringen op een bijzondere wijze beleeft. Later wordt deze bijzondere wijze gebruikt om de omgeving waarin mensen en dieren zich bewegen, te begrijpen. Meer en meer kennis wordt opgedaan door het voeren van gesprekken, onderzoek, studie en levenservaring. En dit gebruikt Stef nu in zijn werk.

Stef is in staat energievormen zodanig op elkaar af te stemmen dat deze positief sfeerbepalend zijn. Nieuwe bevindingen en inzichten, aangereikt in uiteenlopende situaties, waaronder ook de corona-omstandigheden, zijn voor Stef aanleiding om een toegankelijke bijdrage aan de maatschappij de doen en zoveel als mogelijk is mensen te helpen.
Hij geeft inspirerende lezingen waar onderwerpen worden besproken in interactieve sessies. Hij geeft begrijpelijke informatie vanuit een overstijgende zienswijze. Minder voor de hand liggende verbanden, zijn voor Stef juist helder en worden door hem uitgedragen. Hij laat zien hoe energie je kan beïnvloeden en tegelijkertijd beïnvloedbaar is.Inzichten hoe je met de nieuwe wereld om kunt gaan

Met behulp van 30 info-meditaties wil Freriks Energetisch Management je graag deelgenoot maken van de inzichten die hij heeft over hoe je met de nieuwe wereld om kunt gaan. Daarmee bedoelt hij hoe de energetische frequentie van de aarde en haar bewoners verandert, waarbij de huidige ontwikkeling van de COVID-omstandigheden zeker een grote rol speelt.

De cursus Energetisch Management (welke weer opnieuw start in Januari 2022) leert je hoe je je persoonlijke doelen kunt formuleren en welke rol je die kunt laten spelen in je persoonlijke ontwikkeling. Je leert op een effectieve manier om te gaan met energie, waardoor je vanuit je eigen kracht veel meer kunt gaan betekenen voor anderen. En je kan het ook zelf leren ervaren, oe energievormen werken als ze op gang zijn gebracht; waarmee kun je sturen als bepaalde energievormen zijn opgewekt.

Niet alleen met een cursus. We hebben namelijk aardbeienjam ontwikkeld die op energetische wijze tot stand is gekomen met de oorspronkelijke eigenschappen van de aardbei. Het bijzondere is dat je slechts weinig jam nodig hebt om de werking te kunnen ervaren.