29ste editie 1992 - 2022

Fittergy en Orthovitaal


Passie voor vitaliteit en gezondheid

Fittergy ontwikkelt al meer dan 20 jaar sportvoeding- en lifestyleprogramma’s voor topatleten en mensen met passie voor vitaliteit en gezondheid. De passie van ons team heeft van Fittergy een toonaangevend transformationeel merk gemaakt voor zowel lifestyle coaches, voedingsadviseurs, therapeuten en consumenten.
Bij Fittergy staat alles in het teken van de energiestofwisseling en maximale vitaliteit. Fittergy is specialist in het behalen van gezondheidswinst middels het activeren van de oergenen.

Fittergy Coaches
Ruim 300 ervaren Fittergy Coaches begeleiden cliënten met op maat gemaakte trainingen, door  Fittergy zelf ontwikkelde en geproduceerde supplementen en gezonde, uitgebalanceerde diëten. Via dit uitgebreide netwerk hebben inmiddels ruim 50.000 cliënten een Fittergy programma gevolgd.

Eigen productie
Het assortiment aan voedingssupplementen wordt met de grootste zorg in huis ontwikkeld en geproduceerd. De recepturen worden op basis van de nieuwste wetenschappelijke en orthomoleculaire inzichten en zorgvuldig geselecteerde grondstoffen samengesteld.