29ste editie 1992 - 2022

Fitronics


Exclusieve importeur van de Bicom bioresonantie apparatuur

Fitronics is de exclusieve importeur van de Bicom bioresonantie apparatuur en accessoires voor Nederland en Vlaams België.
Fitronics verzorgt tevens opleidingen en demonstraties rondom de werking en ter voorbereiding op het gebruik van Bicom bioresonantie apparatuur.
Fitronics heeft een eigen onderhoudsdienst, kent een snelle levering van accessoires en dient als vraagbaak voor de therapeuten.

Bicom heeft ruim 35 jaar ervaring en heeft in die periode een grote hoeveelheid meetgegevens verzameld. De Bicom therapeut kan met deze gegevens effectief en succesvol patiënten diagnosticeren en behandelen.
Het apparaat wordt in verscheidene landen niet alleen gebruikt door artsen en therapeuten in hun eigen praktijk, maar ook in diverse soorten ziekenhuizen.

In Nederland werken dit moment ongeveer 300 artsen en therapeuten met een Bicom apparaat. Een grote klantenbinding wordt bereikt doordat niet alleen het Bicom apparaat wordt verkocht. Daaraan gekoppeld is een uitgebreide opleidingsstructuur. Er worden diverse (geaccrediteerde) seminardagen gegeven. Er is een uitgebreid seminarprogramma samengesteld voor de beginnende therapeut. Daarnaast worden er jaarlijks diverse verdiepingsseminars aangeboden voor de gevorderde therapeut.

In het Bicom apparaat zijn ongeveer 1000 behandelprogramma’s voor ongeveer 400 indicaties opgeslagen. De Bicom wordt het meest ingezet bij de behandeling van diverse allergieën, het ontgiften van het lichaam , huidziektes, sportblessures, stoppen met roken en gewichtsreductie.

Betere en snellere resultaten met de Bicom

De BICOM bioresonantie methode is een antwoord op de wens van veel cliënten om gebruik te kunnen maken van  holistische, complementaire geneeskunde zonder nare bijwerkingen en zonder risico’s. De behandeling wordt door mens en dier als zeer aangenaam ervaren.
De cliënt wordt door middel van applicatoren verbonden met de BICOM en kan daarbij geheel ontspannen zitten of liggen. De test en behandeling is gebaseerd op Patiënt Eigen Frequenties en is dus altijd op maat en individueel gericht.

Meer dan dertig jaar wordt reeds in de praktijk gewerkt met de BICOM. Het apparaat bevat alle bewezen behandelprogramma’s voor de meest gevarieerde vormen van energieverlies in cellen, meridianen en organen. De BICOM ook kan middels speciaal software (Multisoft) gebruikt worden via de computer. Het omvat  dan onder meer een patiëntenadministratie, maar ook mogelijkheden voor KTT gedigitaliseerde testdozen, opslag van behandelingen, substantiecomplexen en meer.

De BICOM onderscheidt zich van ander bioresonantie apparatuur omdat het als enig apparaat  harmonische en disharmonische trillingspatronen tegelijkertijd herkent en omzet in de juiste trillingspatronen.