29ste editie 1992 - 2022

Fascia Shop


Optimaliseren van de zorg voor de patiënt

Fascia Shop is een bedrijf en een webshop gericht op de ontwikkeling van IASTM tools voor de Nederlandse markt en verkoop van producten ten behoeve van de fysiotherapie. Fascia Shop levert een uitgebreid assortiment braces, verbruiksmaterialen en fitness- en trainingsproducten.
Om dit te leveren wordt er samengewerkt met merken over de hele wereld zoals Nasara, AcuTop, Sanctband en Songbird.

Fascia Shop is opgezet door twee fysiotherapeuten. Zij zeggen: “Wij zijn de onderneming gestart vanuit het oogpunt dat de fysiotherapeut veel te maken heeft met verbruiksmaterialen. Dit brengt een enorme kostenpost met zich mee. Uit eigen marktonderzoek is gebleken dat de huidige prijzen goedkoper kunnen. Dit betekent dat de zorg voor de patiënt of cliënt geoptimaliseerd kan worden en tegelijkertijd de kosten binnen de zorg verminderd kunnen worden. Ons doel is om landelijk kwalitatief hoogwaardige producten tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden.”Passie voor massagewax

De passie van Songbird Naturals is om de producten puur en natuurlijk te houden. Al onze producten zijn 100% natuurlijk, zonder compromissen. We gebruiken geen synthetische conserveermiddelen, parabenen, sulfaten, petrochemicaliën, parfums, GM-ingrediënten of palmolie.

Helaas kan de Internationaal Therapeut beurs 2021 niet doorgaan. Toch willen wij u de mogelijkheid bieden om gebruik te maken van onze beursactie. Wij bieden u 10% korting op onze Songbird producten (massage wax, reflexologie wax, liquiwax en balsems) aan. Deze aanbieding is mogelijk in combinatie met onze staffelprijzen.

Op onze Songbird Naturals producten….

Korting van 10 %

  • Wilt u gebruik maken van de aanbieding? Vul onderstaande gegevens in.
    U ontvangt dan een e-mail van de aanbieder.