29ste editie 1992 - 2022

Fair Vision Businesses


Duurzaam, ecologisch, biologisch en fairtrade

De Fair Vision webshop bevat meer dan 8000 duurzame, ecologische, biologische en fairtrade producten voor mens en dier, huis, kantoor en tuin. Bij ons vind je ook een groot aanbod aan workshops, coachsessies, boeken en andere spirituele producten en diensten. Kortom: alles voor lichaam en geest.

Het concept van Fair Vision houdt een nauwe samenwerking in met sociale en duurzame ondernemers en dienstverleners. Een voorbeeld van producten en ondernemers uit onze webshop:

  • Kangenwater: water in zijn puurste vorm door ionisatie. Water dat vol zit met antioxidanten (vertraagde veroudering), hoog alkalisch is (ontzuurd) en micro-geclusterd (hydrateert en ontgift). Dit onder het motto: Je bent niet ziek, je hebt gewoon dorst.
  • De 100% biologisch katoenen dekens van Marlena Vogler-Deemter bieden een¬†energetisch therapeutische verbinding tussen lichaam en geest, met wonderlijke effecten op het algemene welzijn.
  • CBD olie van CBD-R: het blad van de olie komt van Nederlandse bodem, is biologisch, bevat geen chemische (bestrijdings) middelen en heeft een minimale eco footprint. CBD-R levert ook hennep thee en producten voor persoonlijke verzorging.
  • Natuurlijke en Vegan Cosmetica en make-up zoals de Maria Treben ¬†Schweden kruiden producten, de SuryaBrasil Henna haarkleuring en hoogwaardige make-up in mooie, trendy kleuren.

Wil je ook met ons samenwerken? We leggen dit graag uit.

Onze klanten realiseren direct voordeel via onze klantenkaart, waarmee zij een jaar lang 5% tot 25% korting ontvangen op alle producten en diensten. We zijn sterk betrokken bij maatschappelijke goede doelen.