29ste editie 1992 - 2022

Curasense – Equazen


Ecologisch verantwoord visolieproduct met bijzondere verhouding vetzuren 

Equazen is een speciaal ontwikkelde en bijzondere formule omega 3- en 6-vetzuren. Het bevat de belangrijke vetzuren EPA, DHA en GLA in een uitgebalanceerde formule. Equazen is bijzonder vanwege de hoge inhoud EPA in verhouding tot DHA. De ratio van de vetzuren EPA:DHA:GLA bedraagt 9:3:1. Deze formule is de laatste jaren regelmatig in de publiciteit geweest.

Kwaliteit en zuiverheid
Voor de productie van Equazen worden uitsluitend hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten gebruikt. De olie is afkomstig van duurzame bronnen voor vette vis, zoals sardines, die bekend zijn vanwege hun van nature hogere EPA-concentraties. Na een speciaal zuiveringsproces worden de oliën aan onafhankelijke tests onderworpen om ervoor te zorgen dat zij aan de strenge zuiverheidseisen van de WHO en de EU voldoen.

Friend of the Sea keurmerk
De Equazen producten zijn door de organisatie achter Friend of the Sea aan strikte onderzoeken onderworpen en goedgekeurd! Met Equazen draagt u nu niet alleen bij aan een goede gezondheid, maar bent u ook verzekerd van een ecologisch verantwoord visolieproduct.